Rovaniemen koripalloilun erikoisseura Rovaniemen NMKY:n tavoitteena on edistää koripallon ja seuran tunnettavuutta Rovaniemellä ja opettajien keskuudessa, sekä mahdollisesti lisätä seuran juniorimäärää.

Kouluille on suunniteltu koripalloaiheinen liikuntatunti, jonka vetäjänä toimii RoNMKY:n juniorivalmentaja Lauri Herva ja mahdollisuuksien mukaan avustajina muita seuran edustajia. Tunnin tarkoituksena on herättää lasten kiinnostus lajia kohtaan tyypillisten oman ikäluokkansa koripalloharjoitteiden kautta. Tunnin tarkempi sisältö löytyy liitteenä olevasta Koripallon oppitunti tiedostosta. Luonnollisesti tunnin sisällöstä voidaan sopia ja yksityiskohtia muuttaa tarpeen mukaan.

Tämän sähköpostin tarkoituksena on alustavasti tiedustella teidän mielenkiintoanne koripallon esittelytuntia kohtaan. Koripallon esittelytunti on mahdollista käydä pitämässä entisen kaupungin koulujen lisäksi lähialueiden kuten Saarenkylän alueen ja Ylikylän kouluilla. Esittelytunti on suunnattu ensisijaisesti 3.-4. luokkalaisille, mutta myös 1.-2. luokkalaiset voivat olla kohderyhmänä. Opettajille pyritään luomaan opetuspaketti koripallosta.

Mikäli ilmoitatte olevanne kiinnostuneita tämän mahdollisuuden hyödyntämisestä, Lauri Hervan kanssa voi sopia puhelimitse tuntiin liittyvistä yksityiskohdista (ajankohta ja muut olosuhdeasiat).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut mahdollisimman pian Lauri Hervalle lherva@ulapland.fi Mukaan myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.